+36 30 380 3160 info@kartevomentes.hu
Csótányírtás Pécs
Profi csótányirtás Pécs városában és környékén

 

Kapcsolatfelvétel
  Folyamat

Fertőtlenítés folyamata

A csótányirtás Pécs területén kulcsfontosságú az Ön egészsége és jóléte szempontjából. Ezek a kártevők  nem csak kellemetlenségeket okoznak, hanem potenciálisan egészségügyi kockázatot is jelentenek, mivel hordozhatnak különböző kórokozókat is. Olyan modern és hatékony módszereket alkalmazunk, amelyek garantálják a csótányok teljeskörű kiirtását.  Professzionális csótányirtásra van szükség ahhoz, hogy valóban megszabaduljon tőlük.

Ezért rendkívül fontos, hogy megbízható és hatékony csótányirtásra kerüljön sor  az Ön otthonában. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Káros rovarok

Rovarirtás

Ágyi poloska

Az ágyi poloska kifejlett korában 4-8 mm hosszú kerekded, rozsdabarna színű szárnyatlan rovar. Jellegzetes vérszívó parazita.

Bolha

A bolhák 1-8 mm nagyságú oldalról lapított testű sárgás vagy barnás-vöröses színű vérszívó rovarok.

Csótány

A csótányok erősen lapított testű, ovális körvonalú, általában barnás-feketés színű rovarok. Közegészségügyi szempontból releváns fajok: német csótány, konyhai csótány, amerikai csótány.

Darázs

A darazsak fekete-sárgás rajzolatú, hártyás szárnyú rovarok. Tömeges megjelenésük veszélyes, szúrásuk fájdalmas és súlyos allergiás reakciót válthat ki. Az egyik legszennyezettebb rovar, így élelmiszer higiéniai szempontból jelentősek.

Galambóvantag

Világossárga színű pókidomúak. Általában galambok külső élősködője, azonban alkalmilag ember vérrel is táplálkozik.

Hangya

A hangyák alapvetően hasznos állatok, azonban képesek jelentős gazdasági kárt okozni, és az épületekbe bejutva higiéniai kockázatot is jelenthetnek.

Légy

A legyek jelentősége legfőképp az enterális fertőző betegségek terjesztésében gyökeredzik, de gazdasági károkozásuk sem elhanyagolható. Vannak fajok, amelyek emberi és állati vért is szívnak.

Moly

A különböző készletkártevő molyokkal szembeni védekezés a fejlődésük során okozott gazdasági kártételük miatt fontos. Jelentős mértékben károsítják az élelmiszereket. A ruhamolyok lárvái főként növényi eredetű anyagokon táplálkoznak, vannak amelyek állati eredetű, kreatint tartalmazó anyagokon él. A gyapjúból, selyemből készült ruhaneműk fő károsítói.

Pók

Pók
rágcsálók

Rágcsálóirtás

Patkány

Patkány

Egér

Egér
Email

Kapcsolatfelvétel

9 + 4 =

Telefon & Email

+36 30 380 3160
info@kartevomentes.hu

Cím

8630 Balatonboglár
Alkotás u. 3.