+36 30 380 3160 info@kartevomentes.hu

Otthonunkban akkor szükséges a kártevőirtás, ha fertőzöttséget tapasztalunk. Ha a raktárba, pincébe, padlásra, lakásba beszökő rovarok, rágcsálók élőhelyet találnak, a bejutás útjának a lezárása már nem oldja meg a problémát. Ha szükségessé válik a csótányirtás Pécs vagy a rovarirtás Keszthely városában, ránk garantáltan számíthatsz!

Ha szükségessé válik a csótányirtás Pécs területén, tudjuk a megoldást

A csótány napjainkban a legelterjedtebb rovarfaj, a világon szinte mindenhol megél, egyedül a sarkvidékeken nem. Rendkívüli módon alkalmazkodik bármilyen típusú környezethez, kifejezetten keresi az emberek társaságát, mert ott megtalál mindent, amire szüksége lehet a fennmaradáshoz.

A csótányirtás Pécs területén is szükségessé válik, ha megjelennek otthonunkban ezek a rovarok. Könnyen felismerhetőek, fajtól függően 1-6 cm hosszúak, barnás, feketés színűek. Teste lapított, nagyon szűk résen is átfér. Ugyan van szárnyuk, a legtöbb faj nem képes repülni. Találkozhatunk magányosan élő csótánnyal vagy egész kolóniákkal is.

Hazánkban a konyhai csótány, a német csótány és az amerikai csótány a legelterjedtebb. Csótányt azért láthatunk nagyon ritkán, mert éjjel aktívabbak, akkor mennek portyázni. Gyakorlatilag szinte mindegy mit találnak, bármit megesznek. Nappal inkább eldugott zugokban, falrepedésekben húzzák meg magukat. A legkedveltebb helyei a vizesblokkok és minden sötét ficak, ami víz közelében van. Manapság gyakrabban találkozhatunk a lapp erdeicsótánnyal is, mely a fák között él, nappali életmódot folytat és repül.

Szaporodása gyors, egyszerre 5-50 petét rak, melyek 5-10 nap alatt kifejlődnek. Kb. másfél hét után felnőtt egyedekké válnak. Egyes fajok élethossza csupán néhány hét, mások viszont évekig is elélnek. Nagyban megkeseríthetik életünket, ezért is kiemelten fontos a csótányirtás Pécs mellett és az egész ország területén.

A rovarirtás Keszthely városában is égető probléma lehet

Munkánkat hatékonyan, gyorsan és rendkívül körültekintően végezzük. Megbízhatóságunk annak is köszönhető, hogy munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek. Az évek alatt már több ezer esetet oldottunk meg sikeresen, illetve több ezer elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk. A legmodernebb innovatív technológiákat, módszereket alkalmazzuk. 

A rovarirtás Keszthely városán túl bárhol és szinte bármikor szükségessé válhat. Ezért nem árt tudni, hogy ha szeretnél kártevőirtást rendelni, megrendelésed leadhatod telefonon vagy írásban is. Az időpont egyeztetést követően, ügyfeleinket tájékoztatjuk a kártevőirtás előtti teendőkről, szükséges óvintézkedésekről, az irtás hatékonyságát nővelő tényezőkről . A megbeszélt időpontra kollégánk megérkezik a munkavégzés helyszínére. A helyszínen ismételten tájékoztatunk minden szükséges tudnivalóról. Megtörténik a kártevőirtás, amelyet követően tájékoztatunk az irtást követő teendőkről. 

Ha sürgető problémával találkozik, és szükségessé válik a rovarirtás vagy csótányirtás Pécs, illetve Keszthely környékén, fordulj hozzánk bizalommal és mi minél előbb megtisztítjuk otthonod, üzemed a leghatékonyabb technológiák alkalmazásával.